вродени стравови | Кафе пауза

13 инстинктивни стравови кај луѓето (и причините зад нив)

Некои научници претпоставуваат дека стравовите се пренесуваат преку нашата ДНК, што значи дека стравот од некои работи ни е вроден. Погледнете за кои стравови станува збор.