вродени аномалии | Кафе пауза

Мајка создава кукли за децата со вродени аномалии да не се чувствуваат изоставени

39-годишна мајка на две деца решила да создаде организација во Велика Британија која ја користи за модифицирање на куклички кои ќе одговараат на децата со вродени аномалии.