врне | Кафе пауза

Чадорче кое ќе ве натера да заборавите дека надвор врне

„Sky Umbrella“ е „оружјето“ против тмурните, врнежливи денови. За ова едноставно, но уникатно парче дизајн треба да му заблагодариме на легендарниот Тибор Калман.
Датум: 09 мар 2013
, Автор:

Зошто врне?

Ако очекувавте објаснување за оваа природна појава, подобро ѕирнете во учебниците по географија или информирајте се на интернет. Овој пат, причината е објаснета на сладок, но сепак тажен начин.
Датум: 17 фев 2011
, Автор: