ТВ серија: Лондонски хорор приказни (Penny Dreadful)

Една група луѓе во викторијански Лондон се здружуваат со цел да се борат против натприродни сили...

Младиот врколак (Тeen Wolf)

ТВ серија за животот на еден средношколец кој се менува преку ноќ...
Датум: 21 јун 2011
, Автор: