вреќа | Кафе пауза

Што би ви се случило доколку паднете во вулкан?

Еден млад човек направил тест, со тоа што фрлил вреќа со ѓубре, тешка 30 килограми, во која имало остатоци од храна. Проследете ја реакцијата на вулканот.