временски услови | Кафе пауза

11 луди начини на кои времето влијае врз вашето здравје и расположение

Според повеќе истражувања, температурата и временските услови имаат директно влијание на вашето физичко и психичко здравје.

Запознајте го човекот кој ја победил пустината

Јокуба Савадого – земјоделецот кој ја запрел сушата.

Веридби како од бајките и покрај лошите временски услови

Магични фотографии кои ја слават љубовта и покрај лошите временски услови.

Екстремни временски услови ширум светот

Неверојатни фотографии од екстремни временски услови кои се случуваат ширум светот...
Датум: 31 окт 2012