Не се сите испукани врвови исти, а тоа одредува како треба да ги негувате

Дали постои причина зошто се појавуваат различни видови испукани врвови на косата? Во продолжение прочитајте што велат фризерите.

Шарени планини со боја на виножито што се слева по врвовите

Доволно е природата само малку да си поигра со боите и да претстави нереално убави сцени пред очите на луѓето.

Некои од највисоките планини во светот што сигурно ќе сакате да ги видите

Можете ли да си замислите да стоите на врвот на некоја од највисоките планини?

Како да се ослободите од испуканите врвови, еднаш засекогаш?

Секој пат кога ќе отидете на фризер, вашата фризерка ги отстранува испуканите врвови, и тоа повторно ве враќа на истата должина од претходно, па сонот за долги прамени кои паѓаат на вашиот грб и гради одново станува далечен.
Датум: 17 сеп 2014
, Автор: