Мајли Сајрус со убава акустична изведба на „Summertime Sadness“

Провокативната 20-годишна поп пејачка Мајли Сајрус ја препеа песната „Summertime Sadness“ од Лана Дел Реј во акустична варијанта во Live Lounge на БиБиСи Радио 1.