Во Бело | Кафе пауза

Саем за венчавки „Во Бело“ 2014

Оваа година околу 15.000 девојки ќе го кажат најголемото „Да“ во својот живот, 15.000 момчиња ќе клекнат пред својата љубов и ќе побараат да им стане сопруга. Тоа значи дека 30.000 семејства ќе се подготвуваат за големиот ден.
Датум: 25 фев 2014
, Автор: