војна и мир | Кафе пауза

Цитати за војната и мирот што ќе ве подзамислат

Во овие несигурни времиња, кога секој од нас се плаши за сопствената и иднината на своите деца и внуци, да се обидеме да најдеме зрак утеха во зборовите на дел од најголемите борци за правда и слобода.