восхит | Кафе пауза

Ти се восхитувам, значи подобро те сакам!

Восхитот е комплексна емоција и не може да ја чувствуваме за задникот или за усните, т.е. можеме, но тоа не е восхитување, туку тоа е хормонско воодушевување.

5 детски работи кои не треба да престанете да ги правите

Голема вештина и талент e да го гледате светот со детски очи.

Како да го сопрете времето околу вас?

Се чувствувате ли како да ви се потребни повеќе од 24 часа во еден ден?