Како да ја третирате кожата изгорена од сонце?

И покрај тоа што знаете колку е штетно да бидете изложени на силното сонце без заштита, сепак претеравте со сончање, без редовно да нанесувате од кремата со заштитен фактор.
Датум: 24 јул 2013
, Автор:

Со помош на пивото против настинките

Иако повеќето од нас, во зимските денови најпрво се фаќаат за топлиот чај, сепак истражувачи од Јапонија тврдат дека наш прв избор треба да биде пивото, доколку сакаме да се заштитиме од преладувањето.