восочни фигури | Кафе пауза

15-те најлоши восочни фигури во музејот Мадам Тисо

Кога ќе слушнете за восочни фигури, најверојатно во глава ви се појавуваат совршените статуи во Мадам Тисо. Но, понекогаш и најдобрите грешат.

Познати личности позираат покрај нивните восочни фигури и фотографиите се урнебесни!

Овие восочни фигури од Мадам Тисо се толку реалистични што можеби ќе помислите дека ви требаат очила, особено кога оригиналите ќе застанат до нив.

Познатите и нивните идентични восочни фигури

Можете ли да ја направите разликата од левата и десната страна на фотографиите? :)

Музејот на Шерлок Холмс

Музејот на Шерлок Холмс е всушност куќата на легендарниот фиктивен детектив од приказните напишани од Сер Артур Конан Дојл која се наоѓа во Лондон...