Од 1 до 10: Како да се чувствувате убаво и воодушевено од себеси?

Од витална важност е да ја држите главата крената дури и кога сметате дека нејзиниот товар е многу потежок отколку што можете да издржите. Ако ги практикувате овие совети не само што ќе се чувствувате убаво, туку и ќе се цените себеси повеќе.