Мажи во црно 3 (Men in black 3)

Агентот Џеј мора да се врати во далечните 60-ти за да го спречи убиството на својот партнер Кеј...

Прометеј (Prometheus)

Филм за еден научен тим кој ќе отиде до најтемните делови на универзумот за да проба да го открие почетокот на човештвото...

Супер 8 (Super 8)

Филм за тоа дека некогаш животните настани може да те направат чудовиште иако длабоко во себе не си...
12