Фотографии направени во вселената од кои „боли глава“

Додека вселенската станица кружела околу Земјата со околу 27,36 километри на час, инженерот Дон Петит направил фантастични фотографии кои прикажуваат до 15 минути движење.

Волшебни подводни фотографии

Овековечен поттик за живот под површината на океанот...

Волшебни облачни фотографии кои успокојуваат

Њујоршката фотографка Керолин Маркс Блеквуд има навистина изострен вид, кога станува збор за уловување на основните елементи кои ја сочинуваат природата, како што се боите на облаците во небесната широчина...