Никогаш повеќе не седнувајте зад волан без да го направите ова…

Клучна ситница која може да ви го спаси животот во сообраќајот.

Импотенција

Нареден пат кога некој ќе проба да ве навреди само затоа што немате „пар“ меѓу нозете, игнорирајте го, однесете си ги децата на училиште, заминете на работа и продолжете да бидете супер-жени. Тоа што свири е всушност неговиот страв од импотенција...
Датум: 15 дек 2013
, Автор: