возрасна | Кафе пауза

Како конечно да пораснете и да станете независна жена?

Нема ништо лошо во тоа да го прифатите вашето внатрешно дете, но секој знае дека штом ќе стигнете до 20-тите, на некој начин сте возрасни.

23 работи кои секоја девојка треба да знае да ги прави пред да наполни 30 години

Треба да научите да ги преземате работите во ваши раце.

Градот на „пумите“ (Cougar Town)

ТВ серија за искреноста, реалноста, вистинските пријателства и комичната страна на животот