возачи | Кафе пауза

Овие хороскопски знаци се најдобри возачи!

Секој добар возач ѝ дава приоритет на безбедноста пред брзината, има добри рефлекси, е снаодлив и не го гледа патот како писта.

Зошто жените се сметаат за лоши возачи?

Сигурно веќе имате слушнато дека жените се полоши возачи во однос на мажите и на некој начин ова е точно, но не сосема.

12 работи кои никогаш не смеете да ѝ ги кажете на една жена

Ова се 12 реченици кои не смеете да си дозволите да ѝ ги речете на жена/девојка, освен доколку и не ви е баш мил животот.
Датум: 14 апр 2014
, Автор:

Импотенција

Нареден пат кога некој ќе проба да ве навреди само затоа што немате „пар“ меѓу нозете, игнорирајте го, однесете си ги децата на училиште, заминете на работа и продолжете да бидете супер-жени. Тоа што свири е всушност неговиот страв од импотенција...
Датум: 15 дек 2013
, Автор:

12 работи во кои жените се подобри од мажите

Сте помислиле ли некогаш дека жените имаат генетска предиспозиција да бидат подобри во учењето, водењето хигиена, комуникацијата со други луѓе или менаџирањето?
Датум: 12 мар 2013
, Автор: