Јапонски чадори кои откриваат скриени дезени кога ќе се намократ

Едни јапонски производители решиле да искомбинираат водоотпорни и хидроапсорбираки материјали за да добијат чадори со дезени кои се видливи само кога се мокри.

Како да ги направите вашите чевли водоотпорни?

Потребни ќе ви бидат свеќа и фен, како и чаша вода, доколку сакате да ја тестирате ефикасноста.
Датум: 24 јан 2014
, Автор:

Магичен спреј со кој никогаш повеќе нема да се намокрите

„Never wet“ е водоотпорен револуционерен производ, кој засекогаш ќе ја промени перцепцијата кај луѓето :)