воден парк | Кафе пауза

Најоткачените водени тобогани во светот

Овие неколку ги надминуваат останатите по она што го нудат...

Најлудите тобогани низ светот

Обожавате водени паркови и сте во потрага по највозбудливите тобогани низ светот?

Застрашувачки тобогани низ аквариум со ајкули

Дали некогаш сте налетале на тобоган кој поминува низ аквариум со ајкули?