Апартман со вечен младешки дух

Белата боја која доминира го прави просторот јасен и светол, а убавиот мебел и оригиналните додатоци совршено го надополнуваат. Погледнете го.

Запознајте го овенот однадвор и однатре

Повеќето овни кога се деца, се многу директни за она што им се допаѓа и она што не им се допаѓа. Тие се невообичаено многу решителни деца...