5 чести грешки при уредување на спалната соба

Создадете вистинска оаза на одмор и добар сон во вашата спална соба.

Брилијантни идеи за декорирање мали простории

Големината на собата или станот воопшто не е важна доколку знаете како правилно да го организирате просторот и да ги искористите дури и најголемите недостатоци на дизајнот.

Креативни идеи што визуелно ги зголемуваат малите бањи

Ви претставуваме креативни решенија и неколку корисни совети како да ја уредите малата бања, а притоа на модерен начин да го искористите секој агол.

4 причини зошто минималистичкиот ентериер е добар за вас

Изгледот е првиот критериум кој паѓа на памет при изборот на уредувањето на домот, но кога минимализмот е во прашање има уште четири причини кои треба да ги земете предвид.