внатрешни борби | Кафе пауза

Што сака да ни каже личноста која постојано приговара?

Ваквите луѓе знаат да бидат досадни, дури и непријатни, но ако се ваши блиски пријатели разберете ги и обидете се да разговарате со нив за тоа што навистина им пречи.
Датум: 11 јан 2016