Кој кармин ви се допаѓа најмногу? Изборот ќе ви открие нешто повеќе за вашата внатрешна убавина

Секоја боја има одредено значење и ќе ви открие нешто интересно за вашата внатрешна убавина...

Од што се состои вистинската убавина на жената?

Постои причина зошто се вели дека убавината доаѓа од внатре, а факт е и дека надворешната убавина е минлива.

Најубавата шминка е насмевката: Како мажите ги гледаат природните жени?

Сè уште постојат едноставни и обични луѓе, кои и покрај овие карактеристики се многу интересни во својата едноставност.

Не е сè во физичката убавина: Овие особини го докажуваат тоа

Вие сте убави и изгледате така, но знаете како велат - не е сè во физичката убавина. Постојат уште многу други ваши особини и карактеристики што се неодоливи.

Сите ние сме совршено несовршени

Пауло Коелјо знае да пронајде зборови со кои ја допира сржта на проблемите и ги кажува на начин едноставен за разбирање. Еве што тој мисли за опседнатоста со идеалите за убавина.