влијание | Кафе пауза - Part 3

Како ќе влијае сезоната на Јарецот на вашиот хороскопски знак: Скорпијата се буди, Бикот се става себеси на прво место

Сезоната на Јарецот започнува на 22 декември и ќе трае до 19 јануари, кога започнува сезоната на Водолијата.

Оваа година влијае дури и на нашата меморија, но еве неколку начини како да си помогнете

Оваа година е таква што најважното за нас е само да можеме да земеме длабок здив со затворени очи и да го исполниме денот колку што можеме...

Младата месечина во ноември ќе влијае најмногу врз овие 3 хороскопски знаци

Младата месечина на 15 ноември ви носи можност да се соочите со вашите темни страни и можност за нови потфати.

6 неверојатни начини на кои љубовта го трансформира вашиот мозок

Кога ќе се заљубите, честопати помислувате на влијанието што го има љубовта врз срцето и душата. Но, има уште еден орган врз кој љубовната врска има силно влијание - вашиот мозок.

4 хороскопски знаци што ќе бидат најмногу погодени од полната месечина во октомври

Благодарение на некои интензивни планетарни аспекти што се случуваат во овој период, некои хороскопски знаци ќе го почувствуваат влијанието на полната месечина.

Ретроградниот Меркур и ретроградниот Марс истовремено: Што ги очекува хороскопските знаци до 22 октомври?

Ретроградниот Меркур не е секогаш ист, некогаш минува безболно, а некогош, како овој, ги уништува вашето трпение и вашиот распоред.

Овие 4 хороскопски знаци ќе бидат најмногу погодени од ретроградниот Марс

Овој транзит започна на 9 септември и ќе трае до 13 ноември и може да ве очекува навистина фрустрирачки и исцрпувачки период, особено ако сте родени во некој од овие 4 хороскопски знаци.

6 видови луѓе кои треба да ги отстраните од вашиот живот без да мислите дека сте себични

Немојте да мислите дека сте себични ако одлучите да ги оставите зад себе токсичните луѓе кои имаат лошо влијание врз вас.

Младата месечина во август ќе влијае најмногу врз овие 4 хороскопски знаци

Ако сте родени во еден од овие 4 хороскопските знаци, сметајте се себеси за среќна личност затоа што младата месечина ќе има многу позитивно влијание врз вас.

Оваа фраза ќе ви помогне да ги натерате другите да го направат тоа што вие сакате

Постојат зборови и фрази кои може да ви помогнат да создадете можности таму каде што ги немало порано и да влијаете врз луѓето кога барате помош или кога донесуваат одлуки.

Младата месечина во мај 2020 најмногу ќе влијае на овие 4 хороскопски знаци

Оваа млада месечина може да биде како затишје пред бура, но хороскопските знаци што најмногу ќе бидат погодени од младата месечина ќе се чувствуваат како бурата веќе да започнала.

Понекогаш боите се клучни при донесувањето одлуки: розовата смирува, сината внесува доверба, жолтата ги изморува очите

Некои компании користат одредени бои на амбалажите, логоата и продавниците за да влијаат врз секојдневните одлуки на потрошувачите.