Владо јаневски | Кафе пауза

Владо Јаневски пред Нова година во Експо центар

Експо Центар со огромно задоволство ја најавува големата предновогодишна забава со најголемиот македонски музички артист Владо Јаневски, неповторливиот романтичар кој веќе неколку децении ги плени срцата на публиката со своите евергрини.
Датум: 20 дек 2013
, Автор:

„Во светот на бајките“ во прекрасна изведба на Калиопи и Владо Јаневски

Сите вие кои како мали сте уживале „во светот на бајките“ и кои оваа мелодија брзо може да ве пренесе во вашето детство, уживајте во прекрасната изведба на насловната песна на Калиопи и Владо Јаневски.

Владо Јаневски низ стиховите, љубовните нишки и заплетените емоции…

И денеска те молам не заборавај да се сетиш на мене, затоа што еден бакнеж и магија се стори, а срцево мое капија ти отвори...
Датум: 30 апр 2012
, Автор:

Најубавите љубовни стихови од песните на Владо Јаневски

Дел од љубовните стихови од песните на Владо Јаневски, кои на неверојатно сликовит начин говорат за љубовта...