Која планета владее со вас според вашиот хороскопскиот знак?

Значењето на секоја планета се менувало со текот на времето. Корењата на овие значења потекнуваат од вавилонската, римската и грчката митологија.

Девојки, следете ги овие правила и ќе владеете со светот!

За да владеете со светот, најпрво треба да бидете свој газда, фигуративно. Тогаш имате самодоверба, свој став и не ви е грижа што другите мислат за вас или пак за она што го правите. Звучи добро, нели?

Најмоќните жени-владетелки низ историјата

Сите знаеме дека светот се врти околу жената, но низ историјата постоеле жени кои буквално владееле со светот или барем со поголем дел од него. Тоа се жени кои остро се спротивставиле на обезвреднувањето...
Датум: 30 јан 2012
, Автор: