вицови | Кафе пауза

9 факти за Чак Норис кои не се вицови

Кога зборуваме за факти за Чак Норис, тогаш мора да се напомене дали тие факти се вистински или се од оние кои ја слават неговата семоќност.

Вицови за мажите измислени од страна на жените

Зошто мажите се женат? За да не мора повеќе да го вовлекуваат стомакот...