Емотивна машка верзија на песната „I Will Always Love You“

Откако ќе ја слушнете оваа верзија на песната „I Will Always You“ на Доли Партон од 1974 година, а потоа препеана и од Витни Хјустон во 1992 година за филмот „The Bodyguard“, никогаш повеќе нема да се чувствувате исто во врска со неа.

Стилот на Витни Хјустон низ годините

Поп-дивата Витни Хјустон ќе ја паметиме, не само по нејзиниот прекрасен вокал и безвремените хитови, туку и по нејзиниот стил, кој доживеа најразлични трансформации низ годините.
Датум: 16 фев 2012
, Автор: