Чудно, но делотворно: Како да направите локни со помош на балони?

Постојат многу сјајни начини за виткање на косата со кои воопшто нема да ја изгорите или пак, да ја оштетите.

Само за девојките со локни: Што е потребно за да имате коса од бајките?

Доколку имате проблеми со вашите локни, тогаш погледнете ги следниве неколку совети кои ќе ви помогнат да го вратите нивниот сјај.

15 проблеми кои можат да ги разберат само девојките со кадрава коса

Животот на девојките со кадрава коса е далеку од едноставен.

Вашата омилена фризура зборува многу за вас

Прочитајте го списокот со најчести женски фризури и нивното значење. Забавувајте се откривајќи дали вашата омилена фризура може да открие нешто за вашата личност.

Како до совршено разиграни локни за неколку минути?

Најнов изум за виткање на косата, со кој за само неколку минути ќе имате совршени брановидни или цврсто оформени локни.