виталност | Кафе пауза

Тие не држат диети: 7-те тајни на витките луѓе

Откријте дел од триковите на луѓето кои никогаш не држеле диети, а отсекогаш успевале да одржуваат здрава телесна тежина без поголеми потешкотии...

Неколку придобивки од здравиот режим на исхрана

Придобивките од здравиот режим на исхрана се многубројни, но за жал за многумина тоа не е главниот приоритет. Погледнете зошто е препорачливо да почнете да се храните здраво уште во дваесеттите години од животот.

Како да одржите константна телесна тежина?

Доколку сте задоволни со својата тежина, прочитајте ги следниве неколку совети за тоа како истата да ја одржите без голем напор.