8 архитектонски ремек-дела во светот за тие кои не се плашат од височина

Во продолжение ви претставуваме шанса да ги погледнете најдобрите проекти кои ја воздигнаа архитектурата во нови височини, фигуративно и буквално.
Датум: 03 мар 2016

Страв од височини

Ние всушност, немаме проблем со стигнувањето до успехот. Ние имаме проблем со самиот успех.
Датум: 06 апр 2014
, Автор:

Фотографии од кои ќе ви се пресечат нозете

Овие фотографии се застрашувачки само да се погледнат, а не па да се биде дел од нив.

Украинскиот бестрашен егзибиционист

Украинецот познат под псевдонимот „Mustang Wanted“ е очигледно бестрашен човек. Судејќи според неговото несекојдневно адреналинско хоби, овој човек очигледно обожава да си го става животот на ризик.

Екстремно кампување на карпи

Би го замениле ли класичното кампување на планините, каде цврсто стоите на земја, со екстремно и лебдечко? Ако сте зависници од адреналин, ова може да биде вашиот следен предизвик.
Датум: 21 фев 2012
, Автор: