високи девојки | Кафе пауза

Кои жени слабеат побавно, ниските или високите?

Зошто слабеењето на некои жени им оди побрзо, а на некои побавно?

Моден водич: Како соодветно да ја комбинирате облеката ако сте висока девојка?

Доколку сте ја имале таа среќа да бидете висока девојка, тогаш многу добро знаете дека облекувањето за вас претставува вистинско задоволство, но понекогаш и вистинско мачење.

6 причини за високите жени да носат високи потпетици

Кога сте висока жена, навикнати сте да гледате одозгора и постојано учите да се соочувате со тоа дека светот не е создаден по ваша мерка.

6 предности кои високите девојки можат да ги искористат во модата

Тешко е да си висока девојка во денешно време. Но, иако постојат многу проблеми низ кои поминувате, вие сепак имате предност во модата пред ниските девојки.