висока | Кафе пауза

Како да излегувате со повисока девојка?

Ви се допаѓа девојка која е неколку сантиметри повисока од вас? Па што! Еве неколку совети кои ќе ви помогнат да нема непријатни ситуации и нервози од двете страни.
Датум: 09 јул 2013
, Автор: