Вирџинија Вулф | Кафе пауза

Најмоќните мисли на Вирџинија Вулф

„Размислував колку непријатно е да се биде оставен надвор, но исто размислував дека можеби, многу полошо е да бидеш заклучен внатре.“
Датум: 30 јан 2014
, Автор: