виртуелни тури | Кафе пауза

Виртуелни тури во кои ќе уживате ако немате планови за патување во празничната сезона

Иако повеќето од нашите планови за патување беа уништени штом започна годината, со текот на времето дојдовме до супер паметни алтернативи.

10 музеи кои можете да ги истражувате без да го напуштите вашиот дом

Виртуелна прошетка низ најинтересните музеи ширум светот.
Датум: 23 фев 2016