вински оцет | Кафе пауза

3 природни лекови против опаѓање на косата

Не мора да паничите и да трчате кај вашиот фризер за помош. Можете сами да направите природни препарати од состојки кои ќе ги најдете во вашата кујна и на тој начин да го спречите опаѓањето на косата.
Датум: 09 мар 2014
, Автор: