Се отвора Вино бар МЦМ, ново место за релаксација

Утре во попладневните часови, по завршувањето на работната недела, скопјани ќе имаат можност да присуствуваат на отворањето на едно ново место за опуштање и релаксација. Поранешниот клуб МЦМ се отвора во ново руво, овој пат како Вино бар МЦМ.
Датум: 12 дек 2013
, Автор: