Винка Саздова | Кафе пауза

Книга: „Полиња со диви нарциси“ – Винка Саздова

„И да го добиеш најголемиот аплауз, и да ја одиграш најголемата улога, ништо не вреди штом очите што ги љубиш ги нема да те видат...“
Датум: 19 фев 2014
, Автор:

Книга: „Понекогаш доаѓа среќа“ – Винка Саздова

„Никому не можеш да му одземеш од тагата за да му олесниш, а од среќата... ех, од среќата можеш. Среќата блика од тебе, се умножува со споделување.“
Датум: 13 ное 2013
, Автор: