Вини Пу | Кафе пауза

Секој лик од Вини Пу претставува ментална болест

Додека сте биле мали, веројатно овие приказни ви изгледале случајни и спонтани. Но, знаевте ли дека секој лик претставува различно ментално нарушување?

Мудрости за животот од мечето Вини Пу

Мудростите од Вини Пу ќе ве расположат и ќе ви помогнат со насмевка да го поминете остатокот од денот.
Датум: 12 авг 2013
, Автор: