Кафе-тема за корисниците на Виндоус 7

Анонимен читател подготвил пријатно изненадување за сите нас - тема за Виндоус 7, која ги менува сликите на десктопот, автоматски, на одреден временски интервал.
Датум: 24 окт 2011
, Автор: