10 животни кои имаат најсилен загриз

Просечната јачина на загризот кај човекот е доволна за да скрши лушпа од ф’стак.

Формата на брадата кај жените открива каков е нивниот сексуален апетит

Група психолози потврдиле нешто кое веќе го знаевме или во кое барем се сомневавме – жените со широка и силна вилица имаат посилно либидо.

9 суптилни знаци дека некој ве лаже

Доколку сакате да бидете повеќе подготвени на оваа тема, погледнете ги наредниве знаци кои укажуваат на лажење од страна на вашиот соговорник...

5 делови на машкото тело кои жените ги обожаваат

За промена, интересно е да дознаеме на што најмногу „паѓаат“ жените кога станува збор за машкото тело.
Датум: 06 апр 2014
, Автор:

Кучето кое стопи милиони срца ширум светот

Првите сопственици на Туна ја напуштиле и ја оставиле на улица во Сан Диего, Калифорнија, но денес таа полека го освојува светот...