Викторија Бекам советува: Победете ги мозолчињата со помош на овој прехранбен производ

Кога ќе го погледнете лицето на Викторија Бекам денес, тешко ќе ви биде да си замислите дека популарната британска модна креаторка долго време се борела против мозолчињата и акните.

Најубаво облечени жени за оваа година

Американското списание „Vanity Fair“ и оваа година ја објави својата позната листа на најдобро облечени луѓе во светот.

Како изгледале забите на познатите пред посета на скап стоматолог?

Погледнете ги познатите кои си ги коригирале забите, преку фотографии пред и потоа.

5 модни совети од Викторија Бекам

Ако на некого треба да се угледате кога станува збор за модните трендови, тогаш тоа со сигурност е Викторија Бекам.
Датум: 01 апр 2013
, Автор: