викенд | Кафе пауза - Part 6

„Каллив“ кафе-коктел

Коктел создаден за викенд уживање со вашите најблиски, кој ќе ве потсетува на неверојатниот вкус на кафе.
Датум: 20 ное 2010
, Автор: