викенди | Кафе пауза

Сакате да спиете до подоцна за време на викендите? Оваа навика е корисна за вашето здравје!

Најновите истражувања откриле дека спиењето до подоцна за време на викендите може да биде корисно за вашето здравје.

5 начини да се релаксирате за време на викендите, без да бидете во допир со технологијата

Жално, но вистинито е тоа дека технологијата има толку навлезено во човековиот живот, при што таа зазема дел и во моментите за релаксирање.