викендичка | Кафе пауза

Совршена за уживање: Медитеранска викендичка во природа

На шпанскиот остров Ибица, изградена е уникатна бетонска викендичка која претставува спој на медитеранската култура и природното опкружување.

Најслатката мала куќа во која целосно ќе се заљубите

26 квадрати, совршено дизајнирани за мир и опуштање...

Планинска куќичка за помалку од 500 долари

Во видеото детално е објаснет процесот на градба, а тој самиот гарантира дека куќата ќе издржи повеќе од 100 години.

Прекрасна мала викендичка од само 9 метри квадратни

Дали сте знаеле дека во Финска, за куќите кои не зафаќаат простор поголем од 12 метри квадратни, нема потреба да барате дозвола за градба?

Прекрасна викендичка со приватно езерце и водопад

Оваа прекрасна викендичка се наоѓа во прекрасниот планински и живописен предел Биг Скај, во сојузната американска држава Монтана.

Прекрасна планинска викендичка

Овој навидум скромен простор од само 70 метри квадратни е максимално искористен, па иако од него е направена само една огромна соба, во неа се сместени голема кујна, дневен и трпезариски простор...

Правила за секс во туѓа куќа

Прочитајте неколку правила кои треба да ги почитувате ако имате секс во туѓа куќа.