визија | Кафе пауза

Што им е заедничко на сите успешни жени?

На патот до успехот клучен фактор е самодовербата. Сите успешни жени имаат најразлични карактеристики, но има и 5 нешта кои се заеднички за нив.

4 тајни пророштва за кои веројатно никогаш не сте чуле

4 претскажувања кои би требало да ги знаете, особено поради можните опасности и катастрофи кои тие предвидуваат дека ќе се случат во иднина.

6 феномени кои науката не може да ги објасни

Денес науката е моќна, но не е семоќна.

12 квалитетни особини на големите лидери

Ова се дел од квалитетните карактеристики на големите лидери кои ќе ве мотивираат да бидете успешни и остроумни водачи.
Датум: 19 фев 2014
, Автор:

Како луѓето си ги замислувале возилата на иднината пред еден век?

Некои од овие интересни слики датираат и од пред повеќе од еден век, а на нив се прикажани футуристички модели на возила за кои луѓето верувале дека ќе постојат во денешно време.

Светло, камера, АКЦИЈА!

Проблемот е што многумина бараат работа со цел да не најдат, па секогаш е полесно да седиш дома, да мрчиш и некој друг да ти е крив за твојата состојба. Кој е нашиот систем на сфаќање на работите?
Датум: 10 фев 2013
, Автор:

Кожата во која живеам (The Skin I Live In)

Филм за вечната потрага по совршенство и за ужасните животни судбини...
Датум: 05 фев 2012
, Автор:

Катедрала од живи дрвја

За 15 години, благодарение на поставената конструкција, на ова место ќе се појави неверојатна природна катедрала.