Визија за европско Скопје | Кафе пауза

Новинарка од Кафе пауза победник на конкурсот „Визија за европско Скопје“

Кристина Шумадиева е победник на конкурсот за краток новинарски есеј на тема „Визија за европско Скопје“, што беше распишан во рамките на мултимедијалната ноемвриска манифестација „Денови на европско Скопје“.
Датум: 27 ное 2018
, Автор: