Кул дизајни за визит-картички

Дизајнот на картичката мора да биде едноставен, а да кажува доволно, да е привлечен и интересен и пред сѐ да го прикажува брендот во вистинско светло.

Најскапата визит-карта на светот

Овој неверојатен тип на визит-карти се изработува во Швајцарија, а за нивното создавање се користи акрил и дијаманти со највисок квалитет...